Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked)

Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.9.6
File Size95.9Mb
File TypeAPK
PublisherGood Job Games
PriceFree
MOD FeaturesSkins Unlocked

Descriptions

Run Race 3D (MOD, Skins Unlocked) - lojë arcade e cila është një përzierje e platformer dhe simulator parkour, ndërsa zhvilluesit janë përpjekur të përdorin plotësisht të gjithë grupin e trukimeve, kërcimeve dhe saltove, të cilat pa dyshim do t'ju vijnë në ndihmë. për të përfunduar dhjetëra lokacione të ndërlikuara, secila prej të cilave mund të plotësohet në mënyra të ndryshme. Për më tepër, vlen të përmendet grafika elegante e vizatuar me dorë, një grup i ndryshëm personazhesh, si dhe mundësia për të luajtur në modalitetin me shumë lojtarë.

Screenshots

Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked)Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked)Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked)Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked)Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked)

Download Run Race 3D (MOD Skins Unlocked) APK for Android

Loja më e mirë pa vrapim..
Konkurroni me të tjerët dhe përfitoni përvojën e vërtetë të parkourit..
Kërceni nga muri në mur, ngjituni me litarë, rrëshqitni për të bërë më shpejt, rrokullisni për të kërcyer më lart, kapeni për të lëkundur, përdorni shufra majmuni për të mos rënë.

Maybe You Like