Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins)

Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.3
File Size42.1Mb
File TypeAPK
PublisherLudus Studio
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Run & Gun: BANDITOS (MOD, Monedha të Pafundme) - vrapues dinamik tre-dimensional me elementë veprimi, krijuesit e të cilit shkuan në një mënyrë mjaft origjinale. Dhe kështu, sipas komplotit, ju caktohet roli i një grabitësi të guximshëm, të cilit i është vjedhur i gjithë ari dhe, ndryshe nga shumë përfaqësues të zhanrit, ju duhet të kapni hapin me hajdutët dhe të mos largoheni aspak nga ndjekje. Sidoqoftë, ia vlen të kihet parasysh se kthimi i pronës suaj nuk do të jetë i lehtë, sepse përveç një duzinë kurthe dhe pengesash, një mori armiqsh do të hasin në rrugën tuaj. Përveç kësaj, do t'ju duhet të kryeni të gjitha llojet e detyrave.

Screenshots

Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins)Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins)Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins)Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins)Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins)

Run & Gun: BANDITOS Video

Download Run & Gun: BANDITOS (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Vrapo shpejt. Gjuaj mprehtë.Merr atë që është e jotja!
Thesari yt i çmuar është vjedhur.
Armiqtë janë përreth.
Bëhu hero dhe merr atë që është e jotja!
Sfida më e madhe që mund të gjesh është tashmë këtu.
Vraponi dhe mblidhni sa më shumë ar që mundeni.
Testoni aftësitë tuaja me pengesa të ndryshme dhe gjuani rrugën tuaj përmes një numri të madh armiqsh për t'i mbijetuar vrapit.
Zhbllokoni potencialin tuaj të plotë për t'i mposhtur të gjithë.

Maybe You Like