Download Rope Hero: Vice Town (MOD Unlimited Money)

Download Rope Hero: Vice Town (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version6.4.7
File Size106.3Mb
File TypeAPK
PublisherNaxeex Ltd
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Rope Hero: Vice Town (MOD, Para të Pafundme) - veprim dinamik tre-dimensional me një person të tretë. Loja fillon të evoluojë që nga momenti kur heroi juaj zgjohet në rrugë i veshur me një kostum superheroi, dhe nga armët ai ka vetëm një lloj litari të çuditshëm. Duke kuptuar se mund të zbuloni se çfarë ndodhi vetëm duke ndjekur gjurmët tuaja, ju niseni për një udhëtim nëpër qytet, ndërsa përfundoni detyra dhe misione të ndryshme, si dhe shkatërroni armiqtë. Ndërsa përparoni, do të pomponi karakterin tuaj dhe duke përfunduar kërkimet do të përdorni jo vetëm lasso, por edhe automjete.

Screenshots

Download Rope Hero: Vice Town (MOD Unlimited Money)Download Rope Hero: Vice Town (MOD Unlimited Money)Download Rope Hero: Vice Town (MOD Unlimited Money)

Rope Hero: Vice Town Video

Download Rope Hero: Vice Town (MOD Unlimited Money) APK for Android

Nëse ju pëlqejnë aplikacionet e lojërave me superhero - përpiquni të luani lojën tonë më të mirë të veprimit, me super heroin blu.
Ai ka një litar pa superfuqi pa kufi.
Ju mund të hidheni si një merimangë nga një ndërtesë në tjetrën, duke marrë një rritje të re të nivelit.
Bota jonë krejt e re e hapur është bërë edhe më interesante dhe emocionuese se kurrë më parë.
Ne kemi përmirësuar cilësinë e grafikës dhe kemi ridizajnuar plotësisht botën e madhe të hapur 3D.
Tani është koha për t'u bërë një hero i vërtetë super litar!
Provoni veten në një revole të mahnitshme 3D me elementë RPG, merrni një përvojë të re lojërash dhe argëtohuni shumë.
Përdorni fuqinë tuaj për të ndihmuar policinë dhe për të çliruar qytetin nga krimi.
Heroi kryesor do të luftojë gangsterët duke luajtur kërkime interesante.
Ose mund të vini në anën e errët dhe të bëheni një djalë i keq: luftoni me policinë, bëni gara të nxehta ndjekjeje në të gjithë qytetin, makina dash dhe krijoni kaos.
Heroi do të fitojë popullaritet në qytet ose do të jetë një gangster mafioz.
Ata janë duke pritur për ndjekje emocionuese dhe përleshje me bosët e ndryshëm të krimit.
Kjo është zgjedhja dhe fati juaj.

Maybe You Like