Rope Hero MOD

Download Rope Hero (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version2.6
File Size87.6Mb
File TypeAPK
PublisherNaxeex LLC
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Hero i litarit (Menyja MOD) - Në këtë lojë ju duhet të mbroni civilët në qytetin tuaj! Për ta bërë këtë, merrni mjetet për mbrojtje, për të lëvizur, mund të përdorni një sërë mënyrash transporti, helikopterë, tanke dhe makina. Loja ka fizikë të mirë dhe misione interesante.

Download Rope Hero (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like