Rolling Dream MOD

Download Rolling Dream (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.1
File Size106.2Mb
File TypeAPK
PublisherCheetah Games
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Rolling Dream - një lojë magjepsëse, loja e së cilës është një përzierje mjaft e veçantë e historisë interaktive, në një stil vizatimor, arkadë muzikore dhe vrapues. Historia shpaloset rreth një princi të ri, i cili duhet të shkojë në një udhëtim të rrezikshëm nëpër botë misterioze, dhe natyrisht ju duhet ta ndihmoni atë të kapërcejë të gjitha vështirësitë dhe vështirësitë e udhëtimit. Vëmendja e veçantë në këtë lojë meriton një lojë dinamike, një zgjidhje unike grafike, një kolonë zanore emocionuese dhe një histori përrallore, e cila në kombinim do t'ju japë shumë minuta të paharrueshme.

Download Rolling Dream (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like