Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money)

Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version2.14.0
File Size246.1Mb
File TypeAPK
PublisherYodo1 Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD, para të pakufizuara) - një lojë e mrekullueshme arcade në të cilën do të bëheni një udhëheqës i shkëlqyeshëm dhe do të sjellë para në kopshtin zoologjik. Por pika kryesore e lojës në një krejtësisht të ndryshme, çfarë do të keni ndonjë kafshë të rralla që ju keni për të kapur ato në qefin e egër, ata do të kapur ju me një lak që nuk do të dëmtojë kafshën. Për ta bërë këtë ju duhet një kalë i shpejtë dhe aftësia për të hedhur një laso. APK-ja e modës Rodeo Stampede ka shumë kafshë që mund t'i kapni dhe t'i dorëzoni në kopshtin tuaj zoologjik, sa më shumë kafshë të keni aq më shumë para mund të fitoni.

Screenshots

Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money)Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money)Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money)Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money)Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money)

Download Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (MOD Unlimited Money) APK for Android

Shaloni dhe bëhuni gati për t'u përleshur me kafshët më të turbullta në këtë anë të Savanës.
Luanët, Tigrat dhe Arinjtë nuk janë të ngjashëm me këtë yll rodeo.
I armatosur me një lak dhe një kapele dhjetë gallonësh, që lëkundet nga pjesa e pasme e buallit, elefantëve, strucit dhe më shumë.
Mbaji fort sipër këtyre bishave të përkulura dhe thjesht mund të fitosh zemrat e tyre.
Kur rrëmuja mbaron, kopshti zoologjik fillon!
Mbushni rrethimet me miqtë tuaj katërkëmbësh dhe lërini klientët tuaj të shikojnë me habi.
Ky është një udhëtim i egër që nuk do të doni ta humbisni - YEEHAWEcni nëpër rrëmujën e egër në kurrizin e buallit, elefantëve dhe të gjitha llojeve të kafshëve ekzotike.
Shmangni dhe shmangni pengesat në ndjekjen tuaj për rezultate të larta.

Maybe You Like