Rocket Buddy MOD

Download Rocket Buddy (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.3.1
File Size73.5Mb
File TypeAPK
PublisherPlaygendary
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Rocket Buddy (MOD, Unlimited Gems) - Arcade dinamike veprimi me elemente të fizikës e cila është një vazhdim i serisë së njohur, por në këtë lojë zhvilluesit kanë ndryshuar disi qasjen e zakonshme dhe tani ju duhet të përdorni kukullat si predha. Në total, do të gjeni disa dhjetëra nivele, secila prej të cilave është një ndërtim i blloqeve, moduleve dhe elementeve të ndryshme, të cilat do t'ju duhet t'i shkatërroni duke përdorur një top dhe një numër të pakufizuar kukullash - predhash. Fizika realiste, grafika e ndritshme e vizatuar me dorë dhe kontrollet e thjeshta do t'u bëjnë thirrje të gjithë dashamirëve të lojërave shkatërruese.

Download Rocket Buddy (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Maybe You Like