Download Roblox (MOD Full)

Download Roblox (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.554.501
File Size148.6Mb
File TypeAPK
PublisherRoblox Corporation
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Roblox - një projekt me shumë përdorues është një mbijetues, origjinaliteti i të cilit qëndron në faktin se të gjitha botët tre-dimensionale janë krijuar nga vetë lojtarët. Përveç lojës në vetvete, ideja kryesore është që çdo lojtar mund të shtojë diçka në lojë, dhe një motor i fuqishëm do t'ju lejojë të realizoni fjalë për fjalë çdo ide të lojës. Grafikat kubike nga ana tjetër do t'i japin Roblox origjinalitet dhe pazakontë.

Screenshots

Download Roblox (MOD Full)Download Roblox (MOD Full)Download Roblox (MOD Full)Download Roblox (MOD Full)Download Roblox (MOD Full)

Roblox Video

Download Roblox (MOD Full) APK for Android

Roblox është universi i fundit virtual që ju lejon të krijoni, të ndani përvoja me miqtë dhe të jeni gjithçka që mund të imagjinoni.
Bashkohuni me miliona njerëz dhe zbuloni një shumëllojshmëri të pafund përvojash zhytëse të krijuara nga një komunitet global!
Keni tashmë një llogari?
Identifikohuni me llogarinë tuaj ekzistuese Roblox dhe eksploroni metaversen e pafund të Roblox.
MILIONA EKSPERIENCA.

Maybe You Like