Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents)

Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version1.39.2
File Size948.3Mb
File TypeAPK
PublisherPIKPOK
PriceFree
MOD FeaturesWeak Opponents

Descriptions

Rival Stars Horse Racing (MOD, Kundërshtarët e dobët) - imitues sportiv me elementë të menaxherit të kohës, sipas komplotit të të cilit ju merrni një trashëgimi të një stalle me kuaj garash. Fatkeqësisht, kohët e fundit punët e kompanisë nuk kanë qenë në mënyrën më të mirë dhe një përgjegjësi serioze është vënë mbi supet tuaja, për t'i kthyer lavdinë e dikurshme stallës. Në këtë rast, krijuesit e lojës i kushtuan vëmendje të madhe realizmit dhe vogëlsirave të ndryshme, si dhe iu afruan në detaje krijimit të një modeli loje. Përveç kësaj, vlen të përmendet grafika dhe peizazhet mahnitëse të punuara.

Screenshots

Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents)Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents)Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents)Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents)Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents)

Rival Stars Horse Racing Video

Download Rival Stars Horse Racing (MOD Weak Opponents) APK for Android

Kujdesuni dhe stërvitni stallën tuaj të kuajve, rritni kampionin e përsosur, menaxhoni një fermë në fermë dhe garoni për fitore!
Riktheni trashëgiminë e familjes suaj dhe bëhuni kampion!
Nga paddoku tek rrethi i fituesve - garoni në pista legjendare nga e gjithë bota, fitoni prestigjin tuaj dhe ngjituni në tabelat e liderëve.
Zgjidhni stilin tuaj të lojës dhe zhytuni si rritës, trainer kuajsh, menaxher garash, kalorës dhe më shumë.
Ju jeni përgjegjës - menaxhoni një shtëpi dhe vendosni kur të investoni, të përmirësoni objektet ose të punësoni staf të ri.
Çfarë do të bëni me dhuratën e gjyshit tuaj?.
Kërkimi juaj i derbit të garave me kuaj fillon këtu, me Rival Stars Horse Racing!.

Maybe You Like