Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full)

Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.7.1
File Size376.9Mb
File TypeAPK
PublisherRORTOS
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

RFS - Real Flight Simulator - simulator realist i kontrollit të llojeve të ndryshme të avionëve, ndërsa në varësi të llojit të avionit duhet të kryeni detyra specifike. Një përzgjedhje e gjerë e pajisjeve nga avionët e vegjël me një motor dhe avionët e pasagjerëve deri tek modelet e mëdha të transportit do të kërkojnë planifikim të detajuar të fluturimit nga ju, sepse zhvilluesit i kanë kushtuar vëmendje të madhe realizmit. Kjo vlen jo vetëm për motorin realist të fizikës, modelet e detajuara të avionëve dhe aeroportet e detajuara, por edhe për procesin e kontrollit të fluturimit plotësisht të simuluar, nga planifikimi i një itinerari deri te kontrolli i plotë gjatë fluturimit.

Screenshots

Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full)Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full)Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full)Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full)Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full)

RFS - Real Flight Simulator Video

Download RFS - Real Flight Simulator (MOD Full) APK for Android

*** Çmim special me zbritje!
***.Jetoni një përvojë unike duke fluturuar në çdo pjesë të botës dhe duke eksploruar peizazhe dhe aeroporte me rezolucion të lartë me harta satelitore, ndërtesa 3D, pista, procedura dhe trafik ajror.
Hidheni në bordin e fluturimeve në kohë reale, bisedoni me pilotët e tjerë dhe bashkohuni me ta në multiplayer.
Menaxhoni planet e fluturimit dhe ndërveproni me kontrollorët ATC.
Merrni akses në mijëra liri të krijuara nga komuniteti, personalizoni të gjithë aeroplanët, matësit e tyre, dështimet dhe kushtet e motit..
Manual/Tutorial: wiki.
realflightsimulator.org/wiki

Maybe You Like