Download Returner 77 (MOD Full)

Download Returner 77 (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.0
File Size850.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherFantastic, yes
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Returner 77 - një enigmë tredimensionale magjepsëse sipas historisë së së cilës ju vini në vetëdije në një anije kozmike që është ankoruar në një anije të madhe aliene dhe tani detyra juaj është të eksploroni anijen në përpjekje për të zgjidhur të gjitha misteret, ndërsa studioni jo -teknologjitë tokësore për t'u përpjekur jo vetëm për të mbijetuar, por për të arritur në planetin tuaj të lindjes. Vlen të përmendet veçmas grafika inteligjente, një kolonë zanore magjepsëse, histori aventure dhe orë lojërash.

Screenshots

Download Returner 77 (MOD Full)Download Returner 77 (MOD Full)Download Returner 77 (MOD Full)Download Returner 77 (MOD Full)Download Returner 77 (MOD Full)

Returner 77 Video

Download Returner 77 (MOD Full) APK for Android

Rrëshqitni, përputhni dhe gjeni pjesët që mungojnë për të zgjidhur enigmat dhe për të aktivizuar teknologjinë e huaj.
Zhyt veten në Tokën pas pushtimit të alienëve si një nga të mbijetuarit e fundit, duke eksploruar një anije kozmike aliene që mund të jetë çelësi juaj për rindërtimin e njerëzimit.
Loja e fundit e misterit të hapësirës ju pret!
Loja e re për Android është një aventurë enigmash që nuk ka gjasa ta harroni, me enigma logjike sfiduese dhe interesante.
Mjediset e larta kristalore të anijes aliene do t'ju mahnitin ndërsa eksploroni më thellë në anije, të udhëhequr nga videoklipet me aksion të drejtpërdrejtë të shokut tuaj të Kthimit.
Kjo lojë luhet më së miri me kufje për të shijuar më së miri kolonën zanore dinamike dhe ambientale.
SHIKONI ÇFARË THOJNË TË TJERËT PËR LOJËN.

Maybe You Like