Download Return to Planet X (MOD Full)

Download Return to Planet X (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version0.8.7
File Size642.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherButterflyware Studios
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Kthehu në Planet X - gjuajtës me një lojtar në person të parë me një histori fantastike. Dhe kështu, sipas idesë ju duhet të shkoni në planetin X dhe të përpiqeni të kaloni nëpër një laborator sekret që fjalë për fjalë mbushet me brumbuj, përbindësha dhe mutant. Në përgjithësi, loja është bërë në stilin klasik për zhanrin, vraponi, shkatërroni armiqtë, mblidhni përmirësime. Më vete, vlen të përmendet grafika e shkëlqyer tre-dimensionale dhe kontrolli i mirë-projektuar, si dhe një atmosferë fantastike.

Screenshots

Download Return to Planet X (MOD Full)Download Return to Planet X (MOD Full)Download Return to Planet X (MOD Full)Download Return to Planet X (MOD Full)Download Return to Planet X (MOD Full)

Return to Planet X Video

Download Return to Planet X (MOD Full) APK for Android

Loje e plote.Nuk ka blerje përmes aplikacionit.
Kthimi në Planet X është një qitje e ngushtë me një lojtar në person të parë, në të cilën do t'ju duhet të thyeni mijëra insekte aliene dhe të gjuani rrugën tuaj përmes bazës sekrete ushtarake të vendosur në një planet të largët.
- Armë lazer, granata , eksploziv, mitraloz dhe flakëhedhës.

Maybe You Like