Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money)

Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.4.8
File Size98.0Mb
File TypeAPK
PublisherGlu
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD, para të pakufizuara) - Një lojë interesante tavoline në të cilën do të mësoni të gatuani shijshëm. Do të keni një shans legjendar për të marrë pjesë në shfaqjen e famshme televizive, në të cilën kuzhinierët më të mirë do të luftojnë për titullin e kuzhinierit më të mirë. Ftoni miqtë tuaj dhe sfidoni ata, fitoni në nominime dhe fitoni çmime. Pushtoni pjatat tuaja dhe fitoni popullaritet. Fito popullaritet dhe bëhu yll!

Screenshots

Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money)Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money)Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money)Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money)Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money)

RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY Video

Download RESTAURANT DASH, GORDON RAMSAY (MOD Unlimited Money) APK for Android

BASHKOHUNI GORDON RAMSAY DHE PËRGATJENI RRUGËN TUAJ DREJT SUKSESIT!
Udhëtoni nëpër botë dhe zotëroni aftësitë tuaja në restorante unike me Gordon Ramsay si udhëzuesin tuaj!
Ndërtoni perandorinë tuaj të restorantit!.
LUFTONI LOJTARËT E TJERA ONLINE!.

Maybe You Like