Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money)

Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.1.6
File Size79.0Mb
File TypeAPK
PublisherZynga
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Riparimi Master 3D (MOD, para të pakufizuara) - një imitues i shkëlqyeshëm dhe i menduar për riparimin e telefonave inteligjentë dhe pajisjeve në 3D. Në këtë lojë do t'ju duhet të kryeni diagnostifikim dhe të çmontoni telefonat, tharëset, tharëset e flokëve për të zëvendësuar pjesët, ose të ngjisni një gotë ose film të ri mbrojtës në një smartphone, ta pastroni nga pluhuri. Grafika elegante të vizatuara me dorë dhe një përzgjedhje mbresëlënëse e objekteve plotësojnë në mënyrë të përkryer pamjen e përgjithshme.

Screenshots

Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money)Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money)Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money)Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money)Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money)

Download Repair Master 3D (MOD Unlimited Money) APK for Android

Keni nevojë për riparim telefoni?
Apo një mjek telefonik?
Ndoshta një pastrues sistemi?
Nuk ka problem!Epo, për fat të keq, elektronika prishet lehtësisht.
Por këtu hyn Repair Master 3D!
Kjo lojë riparimi është thjesht një simulim riparimi për të rregulluar të gjitha llojet e pajisjeve!
Mund të mësoni lehtësisht se si të rregulloni një makinë, të riparoni një sistem, të rimbushni telefonin dhe të pastroni pajisjet tuaja elektronike.
Ashtu si një mekanik!.
A ju pëlqen të rregulloni videot në internet?
Apo videot e kënaqshme të montimit?
Loja Repair Master 3D ka të gjitha simulimet e fiksimit.
Hapni elektronikën e prishur, ndërroni pjesët e dëmtuara për fiksim, pastroni thellë pluhurin, aplikoni pak pastë termike, rimontoni dhe voila, si krejt e re!
Ju madje mund të mësoni rregullimin e makinave me këtë lojë simuluese!.

Maybe You Like