Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold)

Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version0.14.5
File Size108.9Mb
File TypeAPK
PublisherLion Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gold

Descriptions

Mburoja në kohë reale (MOD, ari i pakufizuar) - një imitues për të mbrojtur një qytet ku do të keni një ushtri tuajën dhe duhet të luftoni kundër armikut. Çdo luftëtar do të ketë shëndetin e tij për të mposhtur ju duhet të vendosni ushtrinë tuaj me mençuri, për ta bërë këtë, vendosni një trokitje e lehtë ose vizatoni një vijë përgjatë fushës. Përditësoni dhe hapni njësi të reja për t'i mposhtur ato lehtësisht.

Screenshots

Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold)Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold)Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold)Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold)Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold)

Download Real Time Shields (MOD Unlimited Gold) APK for Android

Pushtuesit kanë një qëllim në mendje; për të rrëzuar kështjellën tuaj.
Ju duhet të vizatoni dhe shkarravitni formacionet tuaja në mënyrë që të mbroni bazën tuaj!
Trupat tuaja do të ndjekin komandën tuaj.
Ju duhet të reagoni shpejt në kohë reale në mënyrë që ata të mos arrijnë në kullë.
Hordhia do të vazhdojë të vijë nga këndvështrime të ndryshme.
Mbroni valë pas valë derisa të arrini lavdinë përfundimtare.
A mund të vizatoni mjaft shpejt?.
Lërini gishtat tuaj t'ju udhëheqin në këtë simulim unik të strategjisë së betejës në kohë reale.
Vizatoni rrathë, zemra, kthesa - çfarëdo që duhet për të mbajtur bazën tuaj nga dëmtimi.
Armiqtë nuk do të pengohen.
Mund t'i ndaloni një herë, por do të vijë një valë e re.
Ndizuni me përmirësime për ta mbajtur betejën në favorin tuaj.
A mund ta mbani fuqinë e Kserksit?.
Njësi të reja do t'ju vijnë në ndihmë.
Përparoni sa më shumë që mundeni me përmirësimet, fuqizimet, pajisjet unike dhe me aftësi.
Vetëm sirtarët e shpejtë mund të përballojnë forcat e armikut.
Përdorni mburoja, shtiza, shtiza dhe më shumë për të rrëzuar kundërshtarët.
Shikoni se si thyhen në pluhur pixie ndërsa zbresin.

Maybe You Like