Real Steel MOD

Download Real Steel (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.85.82
File Size658.2Mb
File TypeAPK
PublisherReliance Big Entertainment
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Real Steel (MOD, Unlocked) - një lojë aksioni e bazuar në komplotin e një blockbuster popullor të quajtur Real Steel. Sipas historisë, ngjarjet po zhvillohen në të ardhmen e largët, në një botë në të cilën të gjitha sportet mizore janë të ndaluara dhe beteja në arenat e robotëve të mekanizuar shumëtonësh ka dalë në pah. Dhe kështu, ju duhet të merrni nën kontrollin tuaj një ekip luftëtarësh metalikë dhe të përpiqeni të ngjiteni në krye të renditjes. Real Steel mod apk ka grafikë të shkëlqyer 3D, fizikë realiste dhe mundësi të jashtëzakonshme për zhvillimin e të gjithë ekipit, si dhe çdo lesh individualisht.

Screenshots

Download Real Steel (MOD Unlocked)Download Real Steel (MOD Unlocked)Download Real Steel (MOD Unlocked)Download Real Steel (MOD Unlocked)

Real Steel Video

Download Real Steel (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like