Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money)

Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.8.8
File Size455.5Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherVivid Games S.A.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Real Boxing 2 ROCKY (MOD, Para të Pafundme) - lojë në të cilën mund të bëheni një yll i boksit botëror dhe të luani në rolin e Rocky Balboa. Ju mund të kaloni nëpër të gjithë shkallët e karrierës së tij, të mposhtni të gjithë kundërshtarët e tij, të pomponi aftësitë e tij. Dhe gjithashtu konkurroni për titullin e boksierit më të mirë në botë. Ju gjithashtu do të prisni për disa shefa, të cilët do të paralajmërojnë arritjen e të gjithë shiritit më të lartë. Shikoni tryezën dhe përpiquni të ngjiteni vetëm lart. Ju do të merrni grafikën dhe kontrollin në lojë.

Screenshots

Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money)Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money)Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money)Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money)Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money)

Real Boxing 2 ROCKY Video

Download Real Boxing 2 ROCKY (MOD Unlimited Money) APK for Android

Lojërat luftarake arrijnë një nivel të ri, me mënyrat e lojërave në internet, sfidat dhe luftëtarët e rinj— Hyni në unazën e lojërave realiste, dilni me grusht dhe bëhuni gati për të gjëmuar!
Hyni në ringun e lojërave të boksit dhe futuni në ndeshjet me grusht në lojën më të mirë luftarake .
Përballuni me kundërshtarë të rrezikshëm boksier në ring dhe shënoni një KO!
Eksploroni botën e boksit dhe hapni rrugën tuaj në lojërat e boksit - Ju mund të bëheni kampion boksi, një kampion për moshat!
Hyni në arenën e lojërave online dhe bëhuni gati për të goditur me grusht, grusht të fortë dhe KO boksierin rival!.
BASHKONI NJË EKSPERIENCE TË PA SHUME LUFTIKE MMO.

Maybe You Like