Download Rage Road (MOD Unlimited Money)

Download Rage Road (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.3.7
File Size63.8Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Rruga e tërbimit (MOD, para të pakufizuara) - veprim dinamik që plotësohet nga elementë të një arcade, galerie të shtënave dhe vrapues makinash. Dhe kështu, personazhet kryesore janë disa personazhe dixhitale, ju luani edhe rolin e njërit prej tyre. Gameplay është si më poshtë, komploti mungon plotësisht në lojë, por në këtë projekt nuk është veçanërisht i rëndësishëm, gjithçka që dihet është se ju duhet ta hiqni atë nga ndjekësit ndërsa i qëlloni nga armë të ndryshme. Një lojë e tillë e pakomplikuar është më shumë se e plotësuar nga dinamika, grafika e këndshme dhe animacioni i gjallë, dhe përplasjet spektakolare, shpërthimet dhe aksidentet do të plotësojnë figurën.

Screenshots

Download Rage Road (MOD Unlimited Money)Download Rage Road (MOD Unlimited Money)Download Rage Road (MOD Unlimited Money)Download Rage Road (MOD Unlimited Money)Download Rage Road (MOD Unlimited Money)

Rage Road Video

Download Rage Road (MOD Unlimited Money) APK for Android

Nëse mund ta mbani kokën…Është kaos atje në rrugën e hapur!
Maniakët vrasës në një furi tërbimi, duke grisur autostradën me makina dhe kamionë të mashtruar në ndjekje të… JU!.
Të strukur në pjesën e pasme të një kamionçini vetëm me armën tuaj dhe trajnimin tuaj të agjentit special për t'ju parë, a mundeni i mbijetoni stuhisë së plumbave dhe sulmit të pafund të automjeteve të armikut garues?
Nëse mund të mbani kokën kur të gjithë po gjuajnë për të, atëherë Rage Road mund të jetë thjesht loja për ju….

Maybe You Like