Ragdoll Dismounting MOD

Download Ragdoll Dismounting (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.21
File Size23.9Mb
File TypeAPK
PublisherVicenter Game
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Ragdoll Dismounting (MOD, Monedha të Pafundme) - lojë arcade fizike në të cilën duhet të menaxhoni lloje të ndryshme transporti, por ndryshe nga analogët e shumtë, nuk do t'ju duhet të konkurroni me lojtarë të tjerë ose të kapërceni seksionet e shtegut, detyra juaj do të jetë të përpiqeni të thyeni makinën në mënyrë sa më efektive, pasi nivelet manuale të krijuara janë të mbushura me sharra, thyen balistami dhe gjëra të tjera vrasëse. Lëreni që pjesa grafike e Ragdoll Dismounting të duket pak e thjeshtë, por kjo kompensohet plotësisht nga loja e zhvilluar mirë.

Download Ragdoll Dismounting (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like