Download Racing Limits (MOD Unlimited Money)

Download Racing Limits (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.7.0
File Size98.6Mb
File TypeAPK
PublisherValvolex
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Kufijtë e garave (MOD, para të pakufizuara) - një arkadë e pafund garash në të cilën ju duhet të lëvizni makinën pa hasur pengesa të papritura në rrugë. Shmangni trafikun që vjen, fitoni shpejtësinë maksimale dhe vazhdoni për të fituar rekorde. Përmirësojeni deri në kufi dhe personalizoni makinën tuaj sipas dëshirës tuaj, loja përmban një numër të madh makinash të njohura garash. Gjithashtu në Racing Limits mod apk disponohen disa mënyra konkurrimi, të lehta dhe të forta.

Screenshots

Download Racing Limits (MOD Unlimited Money)Download Racing Limits (MOD Unlimited Money)Download Racing Limits (MOD Unlimited Money)Download Racing Limits (MOD Unlimited Money)Download Racing Limits (MOD Unlimited Money)

Racing Limits Video

Download Racing Limits (MOD Unlimited Money) APK for Android

Racing Limits përcakton standardet e lëvizshme të lojërave garash të tipit të pafundëm arcade.
Bazuar në garat dhe parakalimet e automjeteve si në trafikun e qytetit ashtu edhe në autostradë, kjo lojë përmban 5 mënyra të këndshme garash: modaliteti transportues, modaliteti i pafund, modaliteti kundër kohës, modaliteti falas dhe modaliteti me shumë lojtarë.
Ju mund të zgjidhni midis trafikut në një drejtim dhe në dy drejtime dhe të zgjidhni midis tre periudhave të ditës, përkatësisht "Mëngjesi", "Perëndimi i diellit" dhe "Nata".
Nuk ka kufizime në Kufijtë e Garave, por vetëm aftësitë tuaja në garë!
Pra, vozitni sa më shpejt që të mundeni, bëni parakalime të mprehta, bëni atë që nuk mund ta bëni në jetën reale dhe më në fund vraponi në kufijtë tuaj.
-MULTIPLAYER REALTIME: Ju mund të konkurroni me miqtë tuaj ose me bashkë-vrapues të tjerë nga e gjithë bota në multiplayer modaliteti.
Kjo lojë zbaton garat më të mira me shumë lojtarë në kohë reale në pajisjet celulare.

Maybe You Like