Racing in Car MOD

Download Racing in Car (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3.3 and up
Version1.3
File Size30.8Mb
File TypeAPK
PublisherFast Free Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Gara në makinë (MOD, para të pakufizuara) - vrapues makine me grafikë dhe kontroll realist, pavarësisht nga fakti se loja është ndërtuar mbi parimin e përfaqësuesve klasikë të zhanrit, domethënë detyra juaj është të drejtoni një makinë për të manovruar në të rënda trafiku dhe në të njëjtën kohë mblidhni monedha për të cilat më vonë mund të blini lloje të reja pajisjesh, performanca e lojës i jep asaj një atmosferë krejtësisht të ndryshme. Ambjent realist, ambientet e brendshme të kabinës së punuar, pamje nga pas timonit, një gamë e gjerë mjetesh në rrugë i japin lojës realizëm.

Download Racing in Car (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like