Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins)

Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version3.0.0
File Size155.7Mb
File TypeAPK
PublisherStudio WW Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Gara në makinë 2021 (MOD, Monedha të Pafundme) - imitues garash me fizikë realiste dhe grafikë të detajuar. Por zhvilluesit nuk u ndalën me kaq dhe zbatuan një gamë të gjerë mënyrash lojërash, si në kategorinë e kompanisë me një lojtar, ashtu edhe në multiplayer. Si një element shtesë i realizmit, zhvilluesit kanë kopjuar të gjitha rrugët e qyteteve reale. Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet grumbullimit të makinave, të cilat janë më shumë se 15, në mënyrë që të jeni në gjendje të drejtoni një makinë të licencuar që në jetën reale nuk është e disponueshme për të gjithë.

Screenshots

Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins)Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins)Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins)Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins)Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins)

Racing in Car 2021 Video

Download Racing in Car 2021 (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Racing in Car 2021 është një imitues i ri realist i drejtimit të një makine me Gara në rrugë publike, Drift, Tuning dhe Radio reale në internet me muzikë popullore!.
Bleni makina të reja moderne me një brendshme dhe të jashtme tepër të detajuar.
Vozitni me shpejtësi të madhe në rrugë autostrade, parakaloni trafikun dhe lëvizni për të fituar para.
Përdorni pamjen e brendshme dhe të jashtme të kamerës.
Ndjeni veten duke ngarë një makinë të vërtetë moderne!
- Një sasi e madhe makinash: makina sportive, SUV, hatchback, sedan.
- Brendësia dhe e jashtme e makinave jashtëzakonisht të detajuara.

Maybe You Like