Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money)

Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version0.1.421
File Size433.5Mb
File TypeAPK
PublisherTiramisu
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Race Max Pro - Gara me makina (MOD, para të pakufizuara) - një lojë arcade në të cilën do t'ju duhet të merrni pjesë në gara dinamike dhe emocionuese, qëllimi kryesor i të cilave do të jetë të vini së pari në vijën e finishit. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kontrolleve, makina lëviz vetë, detyra juaj është të prekni ekranin në kohë, duke e dërguar kështu makinën në një rrëshqitje rrëshqitëse, duke kontrolluar trajektoren dhe shpejtësinë e kthesës. Ndërsa numri i fitoreve rritet, ju do të jeni në gjendje të zhbllokoni makina të reja. Vlen të përmendet dhe grafika kompjuterike, e cila është në harmoni të përsosur me lojën arcade Race Max Pro mod apk.

Screenshots

Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money)

Race Max Pro Video

Download Race Max Pro (MOD Unlimited Money) APK for Android

Merrni vendin tuaj si mbreti i garave!
Rregulloni botën e garave në tre stile të ndryshme garash; Gara në rrugë, Gara Drift dhe Gara Drag!
Lojë e re garash përfundimtare e krijuar për celular nga zhvilluesit që ju sollën Drift Max Pro!
Ngrituni dhe filloni të garoni në rrugën tuaj drejt majës!
Me makina të prodhuesve realë të botës së shpejti; ndërtoni dhe rregulloni udhëtimin tuaj.
Tregoni stilin tuaj duke personalizuar bojën dhe buzët e makinës suaj, shtoni spoilerë me xhama të lyer.
Përdorni etiketa për ta bërë atë edhe më të nxehtë!.
GARA DRIFT – PËRDORNI AFTËSITË TUAJA.

Maybe You Like