Pumped BMX 3 MOD

Download Pumped BMX 3 (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 3.1 and up
Version1.0.2
File Size57.2Mb
File TypeAPK
PublisherNoodlecake Studios Inc
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Pumped BMX 3 - Pas suksesit të Pumped BMX në 2012. Loja është rikthyer me nivele më komplekse, marifete të egra dhe e gjithë kjo në 3D! 16 truket unike ju lejojnë të bëni kombinime të çmendura, rrokullisje dhe rrotullime, mundësi të pakufizuara për kreativitet. Një tutorial i detajuar për 5 minuta do të bëjë nga fillestari te ky profesionist. 50 nivele dhe më shumë se 500 vende pune.

Download Pumped BMX 3 (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like