Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins)

Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.2.1
File Size71.6Mb
File TypeAPK
PublisherLion Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Pull Him Out (MOD, Monedha të Pafundme) - lojë logjike e lezetshme dhe interesante nga Lion Studios. Gjithçka fillon me gjahtarin në një birucë ku fshihen shumë thesare. Në këtë lojë ju do të duhet për të shpëtuar gjuetar thesari, në çdo nivel ju do të jetë duke pritur për kurthe, ju duhet të lëvizin shkopinj të saktë për të heroit tuaj merr thesarin, jo lavë.

Screenshots

Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins)Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins)Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins)Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins)Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins)

Pull Him Out Video

Download Pull Him Out (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Së pari, ju e keni shpëtuar vajzën.
Tani ju duhet ta ruani djalin në enigmën tuaj të skenarit të nivelit tjetër!
Loja tjetër e ndërlikuar dhe relaksuese e enigmës që keni parë gjatë gjithë kësaj kohe është gjithashtu tani një realitet!
Burri është bllokuar në një skenë komplekse qesharake që vetëm më të zgjuarit do të jenë në gjendje ta zgjidhin.
Tërhiqni kunjat në rendin e duhur për ta shpëtuar atë.
Sidoqoftë, nëse dështoni, do të jetë dënim për heroin tonë!
Çdo nivel është unik me rezultate të ndryshme nëse i zgjidhni ato në mënyrë korrekte ose dështoni.
Ndjeni kënaqësinë nëse fitoni ose humbni.
Ndjeni kënaqësinë e zgjidhjes së problemeve qesharake dhe të vështira dhe mbrojtjen e burrit nga rruga e keqe.
Përdore atë trurin tënd të madh dhe fillo ta nxjerrësh nga telashet!.
1. Mos u mashtroni!.

Maybe You Like