Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full)

Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.3 and up
Version0.23.0
File Size909.1Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherLevel Infinite
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

PUBG MOBILE LITE - një nga projektet më të njohura të veprimit në platformat desktop i cili migroi në pajisjet celulare me jo më pak sukses, dhe loja u emërua PUBG MOBILE LITE. Nga ana tjetër, versioni celular i lojës ruajti mekanikën kryesore të lojës së origjinalit, tiparet më karakteristike, por zhvilluesit i kushtuan jo pak vëmendje optimizimit dhe performancës së programit. Motori modern dhe i fuqishëm i lojërave Unreal Engine 4 do t'ju lejojë të vlerësoni të gjitha arritjet më të fundit në industrinë e lojrave.

Screenshots

Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full)Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full)Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full)Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full)Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full)

PUBG MOBILE LITE Video

Download PUBG MOBILE LITE (MOD Full) APK for Android

PUBG MOBILE LITE përdor Unreal Engine 4 dhe bazohet në lojën origjinale të PUBG MOBILE për të krijuar ndeshje të mbushura me aksion në "Modalitetin e Arenës" që zgjasin 10 minuta ose më pak.
Loja e thjeshtuar kërkon vetëm 600 MB hapësirë ​​të lirë dhe 1 GB RAM që të funksionojë pa probleme.
Kërkoni armë, automjete dhe furnizime për t'ju ndihmuar në betejë.
Përgatituni të zbarkoni dhe luftoni për të qenë i fundit në këmbë!.
Mbështet 12 gjuhë: anglisht, spanjisht, portugalisht, rusisht, turqisht, indonezisht, tajlandisht, kinezisht e thjeshtuar, kinezisht tradicionale, arabisht, gjermanisht dhe frëngjisht.

Maybe You Like