Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money)

Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version2.5.9.1
File Size190.6Mb
File TypeAPK
PublisherCodigames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Prison Empire Tycoon - Idle Game (MOD, Para të Pafundme) - sot, ekziston një përzgjedhje e madhe e të gjitha llojeve të simuluesve ekonomikë në platformat celulare, ndërsa shumica e tyre janë të ngjashëm me njëri-tjetrin. Krijuesit shkuan në një mënyrë të pazakontë, duke lejuar lojtarët të merrnin kontrollin e një burgu federal nën kontrollin e tyre dhe ta kthenin atë në një ndërmarrje ekonomike fitimprurëse. Në mod apk Prison Empire Tycoon ju duhet të menaxhoni një burg jofitimprurës, detyra juaj do të jetë të krijoni ekonominë, infrastrukturën, jetën e kështu me radhë, duke mos harruar për aspektet specifike të këtij institucioni. Personeli, ekonomia, zhvillimi, zgjerimi, gjithçka do të varet nga vendimet tuaja.

Screenshots

Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money)

Prison Empire Tycoon Video

Download Prison Empire Tycoon (MOD Unlimited Money) APK for Android

A do të jeni në gjendje të kontrolloni një burg dhe të bëheni një manjat burgu?
Mbani frenat e biznesit dhe bëhuni të pasur të burgosur reformues anembanë botës.
Filloni të drejtoni një burg të vogël të sigurisë së ulët dhe punoni shumë për të rritur reputacionin tuaj.
Përmirësoni çdo detaj dhe kthejeni burgun tuaj modest në një burg të sigurisë së lartë me të burgosurit më të rrezikshëm nën kontroll.

Maybe You Like