Prey Day MOD

Download Prey Day (MOD Immortality)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version15.3.05
File Size555.1Mb
File TypeAPK
PublisherAPPLIFE LIMITED
PriceFree
MOD FeaturesImmortality

Descriptions

Prey Day: Survive the Zombie Apocalypse (MOD, Immortality) - historia e veprimit të zombive të së cilës shpaloset në një qytet të caktuar në të cilin pati një shpërthim të një epidemie, virusi i së cilës i ktheu njerëzit në të vdekur në këmbë dhe tani pak të mbijetuar janë të detyruar për të luftuar për ekzistencën e tyre. Nga ana tjetër, protagonisti zgjohet në spital, i rrethuar nga male kufomash dhe gjaku. Mundësia e vetme për të qëndruar gjallë është të bashkohesh me të mbijetuarit dhe të fitosh një terren në një nga shtëpitë, duke bërë përpjekje për furnizime dhe burime për zejtarinë. Mekanika e lojës është një lloj përzierjeje midis luajtjes së roleve dhe strategjisë, dhe elementët e mbijetesës hollohen me inserte aventure. Grafikisht, loja Prey Day mod apk gjithashtu është bërë mbi të gjitha lëvdata.

Screenshots

Download Prey Day (MOD Immortality)Download Prey Day (MOD Immortality)Download Prey Day (MOD Immortality)

Prey Day Video

Download Prey Day (MOD Immortality) APK for Android

Maybe You Like