Download Potion Punch (MOD Unlimited Money)

Download Potion Punch (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version6.3
File Size100.7Mb
File TypeAPK
PublisherMonstronauts Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Potion Punch (MOD, Para të Pafundme) - një lojë arcade argëtuese me elementë të një simulatori ekonomik në të cilin duhet të merrni nën kontrollin tuaj një kafene me pije magjike. Në përgjithësi, loja është bërë në stilin e zakonshëm, kombinoni përbërësit, krijoni lloje të reja pijesh dhe koktejesh magjike dhe magjike, shpikni receta të reja dhe përpiquni të befasoni vizitorët. Përkundër faktit se, në përgjithësi, loja është mjaft e thjeshtë, loja vonon për orë të gjata dhe një grafikë e bukur e vizatuar, komploti i përrallave dhe një përzgjedhje e madhe e recetave të ndryshme luajnë një rol të rëndësishëm në këtë.

Screenshots

Download Potion Punch (MOD Unlimited Money)Download Potion Punch (MOD Unlimited Money)Download Potion Punch (MOD Unlimited Money)Download Potion Punch (MOD Unlimited Money)Download Potion Punch (MOD Unlimited Money)

Potion Punch Video

Download Potion Punch (MOD Unlimited Money) APK for Android

Drejtoni dhe rritni dyqanin tuaj të ilaçeve si një shef i vërtetë në lojën më të gjallë të menaxhimit të kohës ndonjëherë!
Kur themi me ngjyra, e kuptojmë fjalë për fjalë.
Nëpërmjet përzierjes dhe përputhjes së zgjuar, zotëroni teorinë e ngjyrave dhe shpikni ilaçe që përfshijnë spektrin e ngjyrave!.
Këto pjata nuk do t'i gjeni askund në botë!
Mblidheni me Geckos të shijshëm, Rrënjë Mandragora dhe Mish Dragoit që janë kaq të shijshëm për barkun!.

Maybe You Like