Download Postknight (MOD Unlimited Money)

Download Postknight (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.3 and up
Version2.2.20
File Size76.7Mb
File TypeAPK
PublisherKurechii
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Postknight (MOD, para të pakufizuara) - një projekt mjaft i pazakontë loje që kombinon elemente të pothuajse të gjitha fushave të lojërave me role, ndërsa loja është bërë në një stil të thjeshtë dhe të pakomplikuar, i cili ju lejon të luani Postknight fjalë për fjalë në çdo kohë. Me fantazi, zhvilluesit iu afruan krijimit të historisë, si dhe zgjedhjes së personazhit. Dhe kështu, ju duhet të shkoni në një botë fantazi dhe të merrni rolin e postierit, si rezultat duhet të dërgoni korrespondencë në të gjithë mbretërinë dhe më gjerë. Duke përmbushur misionet dhe detyrat, do të njiheni me komplotin, do të pomponi heroin, do të eksploroni botën e lojës, do të luftoni përbindëshat dhe shumë më tepër.

Screenshots

Download Postknight (MOD Unlimited Money)Download Postknight (MOD Unlimited Money)Download Postknight (MOD Unlimited Money)Download Postknight (MOD Unlimited Money)Download Postknight (MOD Unlimited Money)

Postknight Video

Download Postknight (MOD Unlimited Money) APK for Android

* Lojërat më të mira të Google Play të 2017 - Indie-ja më e mirë ** Google Play Lojërat më të mira të 2017 - Më e mira për të marrë dhe luajtur *.
* Fituesi i IMGA SEA 2017 - Grand Prix *.

Maybe You Like