Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money)

Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.9.6
File Size1012.4Mb
File TypeAPK
PublisherOvidiu Pop
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Police Sim 2022 (MOD, Para të Pafundme) - një imitues dinamik garash me pamje nga personi i tretë dhe një komplot kriminal. Dhe kështu, sipas komplotit ju dërgoheni në një nga zonat më kriminale të qytetit për të rivendosur rendin dhe ju merrni liri të plotë veprimi. Përveç arrestimit të shkelësve të shpejtësisë, ju duhet të kryeni dhjetëra detyra dhe misione të ndryshme që ndihmojnë jo vetëm për të kuptuar situatën në detaje, por edhe për të bërë njohje të dobishme. Bota e hapur e lojës, mjedisi ndërveprues, grafika e shkëlqyer, një arsenal i madh pajisjesh do t'i japin lojës Police Sim 2022 mod apk ngopje dhe dinamikë.

Screenshots

Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money)Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money)Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money)Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money)Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money)

Police Sim 2022 Video

Download Police Sim 2022 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Patrulloni rrugët dhe bëhuni oficeri i fundit i policisë në këtë lojë spektakolare të simulimit të drejtimit.
Ky imitues i ri i policisë ju ofron qytete gjigante për të eksploruar, disa lloje misionesh dhe automjete, përmirësime dhe oficerë të panumërt.
Vozisni nëpër hartat e botës së hapur ose dilni nga makina, kontrolloni oficerin tuaj dhe argëtohuni në lojën tonë të fundit simulator policie.
Ju do të keni një përzgjedhje të gjerë automjetesh për të zgjedhur, duke filluar nga makinat e zakonshme dhe kryqëzorët klasikë të policisë deri te super makinat më ekzotike dhe makinat hiper.
Ju madje mund të vozitni disa kamionë masivë SWAT!.
Përfundoni misionet e ndryshme në lojën tonë të re të simulimit të Policisë 2022.
Misioni Chase është një nga përvojat më emocionuese të vozitjes që mund të keni: ndiqni dhe goditni makinën e të dyshuarit derisa të arrini t'i arrestoni.
Nëse ju pëlqen një vozitje më e relaksuar, mund të provoni misionin e shoqërimit të policisë ose të ndihmoni skuadrën tuaj të ndalojë automjetet e dyshimta me shirita me thumba në misionin e bllokimit të rrugës.
Nëse ju pëlqen të jepni bileta, provoni misionet Parking dhe Radar.

Maybe You Like