Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns)

Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.39.94
File Size58.3Mb
File TypeAPK
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Suns

Descriptions

Bimët kundër Heronjve të Zombeve (MOD, Suns të pakufizuar) - një betejë krejt e re, joreale interesante dhe epike midis zombive dhe bimëve që ju presin! Mblidhni kuvertën tuaj të kartave me bimët ose zombitë më të fuqishme dhe fitoni në një duel me armikun. Gjëja më interesante është se vetëm në këtë lojë ju keni një përzgjedhje unike në të cilën mund të luani si mumje dhe bimë për atë se kush do të fitojë sapo të vendosni, përmirësoni kartat dhe tregoni të gjithëve se jeni më të mirët në Heronjtë Plants vs Zombies mod apk!

Screenshots

Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns)Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns)Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns)Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns)Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns)

Plants vs. Zombies Heroes Video

Download Plants vs. Zombies Heroes (MOD Unlimited Suns) APK for Android

Heronjtë e bimëve kundër zombive ju sjellin një aventurë epike CCG me personazhet tuaja të preferuara të bimëve dhe mumjeve.
🌱🧟 Mblidhni letra me fuqi të jashtëzakonshme dhe ndërtoni kuvertën tuaj të fundit të betejës.
Duel me miqtë ose armiqtë në beteja pvp në kohë reale.
Dhe, për herë të parë ndonjëherë në celular, luani si bimë ose si zombie.
Mblidhni kartat unike të Bimëve dhe Herove Zombie dhe zhbllokoni superfuqitë e tyre që frymëzojnë lëndinë.
A do të zgjidhni Plants dhe do të vendosni kartën e hakmarrësit me gjuajtje të mprehtë, Green Shadow?
Apo do të zgjidhni një Hero Zombie dhe do të thërrisni kartën jashtëzakonisht sipërfaqësore, Super Brainz?
Përzgjedhja e fuqive nga çdo kartë do të përcaktojë forcën e kuvertës suaj dhe strategjinë fituese të ekipit tuaj në duelet në kohë reale.

Maybe You Like