Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns)

Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.3.2
File Size87.4Mb
File TypeAPK
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins/Suns

Descriptions

Bimët vs Zombies FALAS (MOD, Monedha/Diej të Pafund) - luftoni me turmat e zombive në një betejë të re dhe emocionuese. Luftoni të gjitha sulmet e të vdekurve dhe mos i lini të hyjnë në oborr. Krijoni mbrojtjen tuaj të pathyeshme, mendoni përmes taktikave dhe ndërtoni arra mbrojtëse, të cilat për një kohë të gjatë do të ndalojnë përparimin e kundërshtarëve. Loja PvZ Free mod apk ka grafikë të mirë dhe një numër të madh detyrash dhe një larmi vendndodhjesh. Në të cilën do të takoni shumë heronj dhe ndërsa përparoni në lojë do të zbuloni bimë të reja që kanë aftësi unike.

Screenshots

Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns)Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns)Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns)Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns)Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns)

Download Plants vs. Zombies FREE (MOD Unlimited Coins/Suns) APK for Android

Bëhuni gati të ndotni bimët tuaja pasi një turmë zombish argëtuese do të pushtojnë shtëpinë tuaj.
Përdorni arsenalin tuaj prej 49 bimësh zombie - bishtalec, arra muri, bomba qershie dhe më shumë - për të mulkuar 26 lloje zombish përpara se të thyejnë derën tuaj.
Ky aplikacion ofron blerje përmes aplikacionit.
Mund të çaktivizoni blerjet përmes aplikacionit duke përdorur cilësimet e pajisjes tuaj.
FITUES I MBI 30 ÇMIMET E LOJËS SË VITIT*.

Maybe You Like