Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns)

Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version10.2.2
File Size738Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins/Gems/Suns

Descriptions

Bimët vs Zombies 2 (MOD, Monedha/Gjelërore/Diej të Pafund) - kjo është pjesa e dytë e një loje shumë të njohur në të cilën ju duhet të mbroni pronësinë tuaj. Ju do të luani me bimë që përpiqen të shpëtojnë zotërinë e tyre në çdo mënyrë të mundshme. Ju gjithashtu mund të rritni lloje të ndryshme bimësh që do të sulmojnë zombitë. Ju do të duhet të mbledhni diellin dhe të përmirësoni bimët tuaja. Sa më shumë përmirësime, aq më shumë zombie shkatërrojnë çdo bimë. Mendoni për strategjinë tuaj në PvZ 2 mod apk dhe mbillni bimë në atë mënyrë që të mos u jepni një shans këtyre zombive.

Screenshots

Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns)Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns)Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns)Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns)Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns)

Plants vs Zombies 2 Video

Download Plants vs Zombies 2 (MOD Unlimited Coins/Gems/Suns) APK for Android

Luaj aventurën e suksesshme të strategjisë së veprimit ku takoni, përshëndetni dhe mposhtni legjione të zombive gazmore nga agimi i kohës deri në fund të ditëve.
Mblidhni një ushtri bimësh të mahnitshme, mbushini ato me ushqim bimor dhe krijoni planin përfundimtar për të mbrojtur trurin tuaj.
Zbuloni QINDIRA BIMË DHE ZOMBI.
Mblidhni legjendat tuaja të preferuara të lëndinave, si Luledielli dhe Peashooter, së bashku me qindra foto të tjera të nxehta kopshtarie, duke përfshirë lulëzime krijuese si Lava Guava dhe Laser Bean.
Shkoni nga gishti në këmbë që mungon me një grup masiv zombish në çdo hap, si Jetpack Zombie dhe Mermaid Imp - madje do t'ju duhet të mbroni trurin tuaj nga pulat e shfrenuara Zombie!.

Maybe You Like