Piano Tiles 2 MOD

Download Piano Tiles 2 (MOD Unlimite Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.1.0.1132
File Size62.2Mb
File TypeAPK
PublisherClean Master Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimite Money

Descriptions

Piano Tiles 2 (MOD, Para të Pafundme) - Një lojë bordi interesante dhe shumë problematike. E cila do të kontrollojë shpejtësinë e gishtërinjve tuaj. Në këtë lojë ju do të klikoni mbi pllaka të ndryshme dhe në rendin e duhur të përparësisë, dhe pasi të filloni të luani një melodi shumë të qetë dhe qetësuese. Kontrolloni dhe praktikoni shpejtësinë dhe reagimin, bëhuni muzikanti më i mirë në Piano Tiles 2. Duke mos parë peshën tuaj të vogël, loja është në gjendje t'ju shtrëngojë jo për një orë lojë, kini kujdes!

Download Piano Tiles 2 (MOD Unlimite Money) APK for Android

Maybe You Like