Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money)

Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.96.1
File Size177.4Mb
File TypeAPK
PublisherOuterminds Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

PewDiePie's Tuber Simulator (MOD, para të pakufizuara) - një lojë shumë e njohur në të cilën do të bëheni një bloger i famshëm video, do të bëni videot tuaja dhe do t'i ngarkoni në kanalin tuaj. Bëhuni më popullor dhe bëhuni ylli i YouTube. Mblidhni një numër të madh fansash dhe fansash dhe përpiquni të anashkaloni më të famshmit, të zini vendet e para në popullaritet dhe të fitoni para jo të këqija për të, për të cilat mund të blini pajisje të reja dhe më të fuqishme dhe të pajisni dhomën tuaj. Një lojë argëtuese PewDiePie Tuber Simulator mod apk për ata që duan të jenë gjithmonë në qendër të të shtënave.

Screenshots

Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money)Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money)Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money)Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money)Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money)

PewDiePie's Tuber Simulator Video

Download PewDiePie's Tuber Simulator (MOD Unlimited Money) APK for Android

Krijoni Tuberin tuaj të xhepit dhe ndiqni hapat e sensacionit të internetit PewDiePie!
Bëhuni kreativ dhe krijoni video, dizajnoni dhoma, zhbllokoni artikuj të lezetshëm dhe të modës dhe merrni pjesë në Ngjarjet e komunitetit!
Madje mund të krijoni MEMES në Meme Maker dhe t'i ndani me të gjithë miqtë tuaj!
A keni atë që duhet për t'u bërë virale dhe për të larguar PewDiePie nga froni i tij?
Zbulojeni në Simulatorin Tuber të PewDiePie!.
◈ Rriteni KANALIN TUAJ.

Maybe You Like