Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money)

Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.3.0
File Size1141.0Mb
File TypeAPK
PublisherLethe Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

PetrolHead: Traffic Quests (MOD, Para të Pafundme) - një lojë unike e makinave që kombinon si praktikën e drejtimit, ashtu edhe pjesëmarrjen në garat e garave. Hipni pas timonit të një makine të fuqishme sallon dhe filloni duke mësuar se si të parkoni siç duhet. Pasi të keni zotëruar aftësitë tuaja, mund të merrni pjesë në gara zvarritëse kundër kundërshtarëve të denjë. Përmirësoni specifikimet për garat më të mira dhe bëni disa personalizim të thellë sipas dëshirës tuaj.

Screenshots

Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money)Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money)Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money)Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money)Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money)

PetrolHead: Traffic Quests Video

Download PetrolHead: Traffic Quests (MOD Unlimited Money) APK for Android

Shijoni përvojën e re më realiste të drejtimit, bëhuni një legjendë duke sfiduar miqtë tuaj në shumë gara të ndryshme!
Petrolhead: Petrolhead do t'ju ofrojë grafikë me cilësi të lartë dhe përvojën e drejtimit që kërkoni.
Testoni aftësitë tuaja të shpejtësisë së tepërt dhe aftësitë e lëvizjes në asfalt.
Shtyni kufijtë tuaj dhe hapni përpara për t'u bërë një shofer master!
Përfundoni misionet, zotëroni makinat më të mira dhe sfidoni shoferët në mbarë botën!

Maybe You Like