Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins)

Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version5.5
File Size84.8Mb
File TypeAPK
PublisherTivola
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Bota e kafshëve shtëpiake - Streha ime e kafshëve (MOD, Monedha të Pafundme) - imitues i pazakontë në të cilin mund të gjeni çdo kafshë shtëpiake. Dhe ndërsa do t'i ndihmoni, luani dhe kujdesuni për ta, sepse ata e duan ngrohtësinë dhe dashurinë. Ju nuk do të keni një punë të vështirë - kujdesuni për kafshët e vogla dhe bëni atë që ata dëshirojnë në strehën tuaj. Jepuni atyre të gjitha kushtet për të jetuar. Për lojën do t'ju jepet kontrolli më i thjeshtë, sepse për të luajtur dhe për të marrë artikuj do t'ju duhet vetëm të klikoni ose tërhiqni artikullin që ju nevojitet.

Screenshots

Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins)Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins)Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins)Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins)Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins)

Pet World - My Animal Shelter Video

Download Pet World - My Animal Shelter (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Bota e kafshëve shtëpiake - Strehimi i Kafshëve – aplikacioni juaj i lojës së kafshëve me qen lozonjare, mace përkëdhelëse, lepuj të lezetshëm, lloj brejtësi të lezetshëm dhe derra gini të adhurueshëm.
Merrni kuaj të dashur dhe një mëz të ri të lezetshëm, si dhe shumë kafshë të ndryshme të oborrit të fermës, si dhitë e pafytyra, delet dhe derrat në Strehimoren e Kafshëve Sunflower!
Kujdesuni dhe ndihmoni zvarranikët magjepsës si gjarpërinjtë dhe breshkat dhe kujdesuni për kafshë të tjera të egra, duke përfshirë peshqit, drerët, iriqët, një dhelpër dinake, një ketër të shkathët dhe papagaj shumëngjyrësh!
Kafshët tuaja duan të jenë të dashur, ndihmuar dhe kujdesur për to!
★ Kujdesuni për lloje të ndryshme të kafshëve dhe kafshëve shtëpiake.
★ Mësoni lojërash rreth kafshëve.

Maybe You Like