Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters)

Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.146.10
File Size77.8Mb
File TypeAPK
PublisherKing
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Lives/Boosters

Descriptions

Saga e shpëtimit të kafshëve shtëpiake (MOD, Jetë/Përforcues të Pafund) - ruaj të gjitha kafshët shtëpiake nga rrëmbyesit e pakapshëm, loja zhvillon në mënyrë të përsosur aftësitë e inteligjencës dhe motorike. Thelbi i lojës është të grumbulloni sheshe me të njëjtën ngjyrë në tre ose më shumë rreshta, pas së cilës duhet të zhduket nga fusha juaj e lojës. Por gjëja më interesante në lidhje me lojën është se numri i lëvizjeve në një nivel të caktuar është i kufizuar, ju duhet të mendoni me kujdes për lëvizjet dhe ngjarjet tuaja përpara, që do të ishin gjithmonë përpara.

Screenshots

Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters)Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters)Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters)Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters)Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters)

Pet Rescue Saga Video

Download Pet Rescue Saga (MOD Unlimited Lives/Boosters) APK for Android

Këlyshët dhe kotelet janë ngecur midis blloqeve të enigmës në këtë aventurë Pet Rescue Saga dhe kanë nevojë për ndihmën tuaj!
Nxitoni dhe shpëtojini ata nga rrëmbyesit e këqij të kafshëve shtëpiake!
Ndeshni 2 ose më shumë blloqe të së njëjtës ngjyrë për të pastruar nivelet dhe për të shpëtuar kafshët shtëpiake.
Lëvizjet që përputhen janë të kufizuara, kështu që planifikoni me kujdes për të shpërthyer sa më shumë blloqe të jetë e mundur, për të zgjidhur enigmat dhe për të shpëtuar kafshët shtëpiake.
Aftësitë tuaja të enigmës do të testohen me orë të tëra argëtimi për të shkatërruar bllokun!
Bashkohuni me misionin e shpëtimit dhe zgjidhni enigmat gjithnjë e më sfiduese të ndeshjes 3!
Ndeshni dhe shpërtheni blloqe në një sërë ngjarjesh dhe enigmash për të zbuluar një shumëllojshmëri të re të kafshëve shtëpiake që presin të shpëtohen!
Jo vetëm që shpëtoni këlyshët dhe kotelet, por gjithashtu ndërtoni një strehë për kafshët për ta.
Shpërthoni rrugën tuaj nëpër nivelet e enigmës!.

Maybe You Like