Perfect Ironing MOD

Download Perfect Ironing (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.1.3
File Size44.6Mb
File TypeAPK
PublisherPlaygendary Limited
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Hekurosja e përsosur - lojë arcade qesharake rastësore me elementë vrasës të kohës, në të cilën duhet të kaloni disa dhjetëra nivele dhe detyra juaj kryesore do të jetë hekurosja. Ndoshta në shikim të parë ky proces nuk do të shkaktojë kënaqësi, por metoda e prezantimit dhe zbatimit të lojës mund të tërheqë edhe lojtarin më të sofistikuar. Grafika të këndshme, animacion realist, kontrolle të thjeshta dhe lojë e pakomplikuar do t'ju lejojnë të kaloni më shumë se një orë kohë të lirë dhe të relaksoheni.

Download Perfect Ironing (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like