PC Creator MOD

Download PC Creator (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version5.4.0
File Size157.3Mb
File TypeAPK
PublisherUltraAndre
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Krijuesi i PC: Simulatori i Ndërtimit (MOD, Gurë Kristali i Pafund) - një imitues i detajuar i montimit të kompjuterëve të lojërave me duart tuaja. Në këtë lojë ju duhet të përdorni komponentë të gatshëm (karta video, procesorë, RAM dhe pajisje të ndryshme ruajtëse) për të montuar një kompjuter të plotë dhe në të vërtetë funksional. Para instalimit të pajisjeve, kontrolloni përputhshmërinë e tyre, përndryshe mund të merrni një kompjuter që nuk funksionon dhe të humbni klientin. Konfiguroni harduerin, mbingarkoni procesorin, instaloni sistemin operativ dhe drejtuesit, e gjithë kjo do të jetë e disponueshme në PC Creator mod apk!

Download PC Creator (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Maybe You Like