Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money)

Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version3.4.6
File Size155.7Mb
File TypeAPK
PublisherCREATY LLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

PC Creator 2 - PC Building Sim (MOD, para të pakufizuara) - simulator profesional i montimit të kompjuterit me një bazë të madhe komponentësh realë! Në këtë lojë ju mund të mësoni të ndërtoni kompjuterë lojërash sipas porosisë për klientët, të kërkoni në dyqan online komponentët e duhur të cilët do të jenë të pajtueshëm me njëri-tjetrin dhe do të përputhen me kriteret e klientit tuaj, më pas të blini për të marrë procesorin, motherboard, kartën video, RAM. , HDD, SSD cilësia më e mirë. Më pas vazhdoni të instaloni ose zëvendësoni pjesën e nevojshme me një të re, aplikoni pastën termike dhe bëni gjithçka në mënyrën më të mirë për t'i rikthyer klientët tuaj PC Creator 2 mod apk për më shumë porosi.

Screenshots

Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money)Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money)Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money)Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money)Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money)

Download PC Creator 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

PC Creator 2 është një version i përmirësuar 2.
0 i një loje simulatori PC Creator.
Në këtë lojë, ju mund të provoni veten si një ndërtues PC, një pronar i fermës së minierave dhe një dyqan kompjuterash si një manjat biznesi në të njëjtën kohë.
Gjatë procesit të lojës, ju duhet të plotësoni porositë e klientit të shërbimit tuaj.
Ju ofroni pothuajse të gjitha shërbimet, të cilat i referohen kompjuterit: ndërtoni një PC nga themeli, instaloni softuer ose lojë, ndryshoni kompjuterin, përfundoni porositë, bëheni minator bitcoin ose minator dogecoin dhe shumë të tjera.
Ndërfaqe miqësore për përdoruesit.
Dizajnerët tanë bëjnë gjithçka më së miri dhe po punonin për orë të gjata përpara se të përfundonin këtë pjesë ideale të ndërfaqes, kështu që ju mund të shijoni edhe më shumë minatorin në punë:.

Maybe You Like