Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money)

Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.105.4
File Size116.9Mb
File TypeAPK
PublisherApex Designs Entertainment Ltd
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD, Para të Pafundme) - imitues i shkëlqyeshëm në të cilin do të luani një djalë që nuk është shumë me fat në jetë. Ju pret një qytet i pazakontë në të cilin do të kryeni të gjitha veprimet tuaja. Mund të zgjidhni çdo transport dhe të hasni në telashe. Në fund të fundit, sa më shumë para të fitoni, aq më mirë mund të blini një makinë ose një armë. Gjithashtu, mos harroni se ju mund të mundë ndjekje, e cila është e nevojshme për t'u shkëputur. Për këtë ju do të keni treguar vende për vjedhje. Ju do të pushtoni nga kjo lojë dhe menaxhimi i saj, sepse nuk do të keni asnjë ndjenjë shqetësimi.

Screenshots

Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money)Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money)Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money)Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money)Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money)

Payback 2 - The Battle Sandbox Video

Download Payback 2 - The Battle Sandbox (MOD Unlimited Money) APK for Android

Aplikacioni i lojërave të ditës - Kotaku.
com"[Payback 2] arrin të krijojë një ndjenjë argëtimi të tepruar që përshkon gjithçka, nga garat e drejtpërdrejta deri te kapja e grabitjeve të frymëzuara nga flamuri ...
një përvojë jashtëzakonisht argëtuese" - pocketgamer.
co.uk.E paraqitur si një nga lojërat më të mira të javës nga The Guardian.

Maybe You Like