Parkour GO MOD

Download Parkour GO (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.3 and up
Version1.2
File Size96.9Mb
File TypeAPK
PublisherRassl
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Parkour GO (MOD, i hapur) - lojë dinamike arcade që kombinon elementet e një simulatori të parkour dhe kapërcimit arcade. Çdo nivel është një vend i ndërlikuar i përbërë nga blloqe, platforma, litarë, trampolina dhe gjëra të tjera, dhe detyra juaj është të lundroni nëpër nivel dhe të kryeni të gjitha llojet e mashtrimeve, pasi grupi i mashtrimeve akrobatike është i pasur, dhe kontrolli është mjaft i përshtatshëm. . Përveç fizikës realiste, do të keni mundësinë të personalizoni karakterin, gjë që sigurisht do t'ju lejojë t'i jepni lojës një personalitet. Vlen gjithashtu të përmendet grafika elegante poligonale.

Download Parkour GO (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like