Download Park Master (MOD Unlimited Coins)

Download Park Master (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.1.4
File Size55.3Mb
File TypeAPK
PublisherKAYAC Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Park Master (MOD, Monedha të Pafundme) - zhanri i parkimit është mjaft i zakonshëm në platformat celulare, ndërsa shumica e lojërave janë me cilësi jashtëzakonisht të ulët, por në të njëjtën kohë ka projekte të denja si Park Master. Në përgjithësi, ky është i njëjti parkim klasik në të cilin duhet të parkoni makinën në një pikë të caktuar, por një grup mbresëlënës vendndodhjesh me të gjitha llojet e detyrave do të diversifikojë ndjeshëm lojën, dhe një gamë të gjerë makinash, fizikë realiste, të shkëlqyera grafika dhe kontrollet e sofistikuara do të shtojnë realizmin. Me fjalë të tjera, Park Master do të jetë një dhuratë e vërtetë për të gjithë adhuruesit e zhanrit.

Screenshots

Download Park Master (MOD Unlimited Coins)Download Park Master (MOD Unlimited Coins)Download Park Master (MOD Unlimited Coins)Download Park Master (MOD Unlimited Coins)Download Park Master (MOD Unlimited Coins)

Park Master Video

Download Park Master (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Kjo është loja më e mirë e enigmës që do të luani ndonjëherë!
Kjo lojë enigmash për parkimin e makinave është shumë argëtuese.
Në të njëjtën kohë, mund të relaksoheni dhe të ndiheni rehat ndërsa luani këtë.
Të gjitha parqet janë gjithmonë të mbushura me njerëz, prandaj ju lutemi trokitni lehtë dhe vizatoni vija për të kontrolluar makinat dhe për të çuar në parkim.

Maybe You Like