Paperama MOD

Download Paperama (MOD Unlimited Hints)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.5.7
File Size32.8Mb
File TypeAPK
PublisherFDG Entertainment GmbH & Co.KG
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Hints

Descriptions

Paperama (MOD, këshilla të pakufizuara) - Një lojë enigmë shumë interesante në të cilën do të krijoni origami dhe do të bëni figura të vërteta të bukura nga fletët e zakonshme. Zbuloni botën reale në të cilën do të krijoni kafshë të vërteta letre dhe do të bëni art nga letra, loja mund t'ju mësojë se si të krijoni figurat më komplekse, ta palosni letrën në vendin e caktuar, ta bëni atë sa më saktë dhe në mënyrë të barabartë, dhe së shpejti do të keni një çafkë ose një kafshë tjetër që lëviz si një dhuratë. Megjithë thjeshtësinë e tij, aplikacioni do të jetë në gjendje t'ju shtrëngojë dhe të joshë me zell.

Download Paperama (MOD Unlimited Hints) APK for Android

Maybe You Like