Panda Pop MOD

Download Panda Pop (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version8.9.101
File Size108.8Mb
File TypeAPK
PublisherSGN
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Panda Pop (MOD, para të pakufizuara) - një enigmë argëtuese dhe e ndritshme nga një seri prej tresh me radhë në të cilën do të ndihmoni një panda të gjuajë topa shumëngjyrësh, të mbledhë tre ose më shumë zinxhirë të së njëjtës ngjyrë në mënyrë që ato të zhduken nga fusha juaj e lojës . Loja ka një gamë mjaft të madhe detyrash dhe enigmash që do t'i zgjidhni, dhe grafika të bukura dhe kontrolle intuitive do t'ju pushtojnë që në minutat e para të lojës, dhe pavarësisht peshës së saj të ulët, loja do t'ju befasojë këndshëm me një bollëk të madh nivelet dhe vendndodhjet.

Download Panda Pop (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like