Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins)

Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.01
File Size45.2Mb
File TypeAPK
PublisherGood Job Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Paint Pop 3D (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë arcade e pakomplikuar, por magjepsëse, loja e së cilës është si më poshtë, lojtari duhet të ndihmojë personazhet që veprojnë të pikturojnë një rreth rrotullues që ndahet në sektorë, secila prej të cilave ka hijen e vet. Detyra juaj në kohën e duhur të klikoni në një ngjyrë të veçantë që përputhet me hijen në rreth. Përkundër faktit se në shikim të parë, loja duket e thjeshtë në praktikë, dinamika, grafika e këndshme dhe personazhet qesharake janë në gjendje t'ju shtrëngojnë për një kohë të gjatë dhe të kaloni kohën tuaj të lirë.

Screenshots

Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins)Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins)Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins)Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins)Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins)

Download Paint Pop 3D (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Paint Pop 3D është një lojë arcade e varur me një trokitje.
Prekni për të pikturuar.
Qëndroni për më shumë argëtim.
Qëndroni larg pengesave.

Maybe You Like