PACYBITS FUT 20 MOD

Download PACYBITS FUT 20 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.2.2
File Size71.7Mb
File TypeAPK
PublisherPacyBits
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

PACYBITS FUT 20 (MOD, Para të Pafundme) - vazhdim i një prej ekskluziviteteve sportive më të njohura në pajisjet celulare. Për ata që nuk janë të njohur me projektin, vërejmë se kjo seri është një lloj kombinimi i një simulatori futbolli, një menaxheri kohe dhe një strategjie karte, ndërsa zhvilluesit u përpoqën jo vetëm të kombinojnë në mënyrë harmonike një numër drejtimesh të lojës, por edhe për t'i dhënë procesit të lojës realizmin maksimal. Në këtë version, krijuesit vendosën të zgjerojnë aftësitë e lojtarëve jashtë linje, gjë që do t'ju lejojë të ndërtoni më konkretisht dhe në detaje karrierën tuaj si pronar i një klubi futbolli.

Download PACYBITS FUT 20 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like