Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems)

Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.16.2
File Size218.9Mb
File TypeAPK
PublisherChillyRoom
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Otherworld Legends (MOD, Unlimited Gems) - një lojë dinamike aksioni me piksel me një pamje nga lart-poshtë në të cilën ju duhet të merrni pjesë në beteja emocionuese në vende të gjera, duke përdorur të gjitha llojet e armëve. Karakteristikat e Otherworld Legends janë aftësia për të luajtur si në internet ashtu edhe në një lojtar të vetëm, sistemi i nivelimit dhe prania e një numri mbresëlënës personazhesh, secila prej të cilave ka aftësi unike, dhe për këtë arsye do të jetë e mundur të përdoren një sërë skemash taktike. . Kjo lojë do të tërheqë të gjithë adhuruesit e betejave me ritme të shpejta.

Screenshots

Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems)Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems)Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems)Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems)Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems)

Otherworld Legends Video

Download Otherworld Legends (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Luftëtarët dhe luftëtarët më të mirë nga kohë dhe hapësira të ndryshme thirren në mirazhin e krijuar nga Asurendra.
Ata kalojnë një provë pas tjetrës, për të përballuar më në fund sekretin e varrosur prej kohësh pas kësaj mbretërie…Legjendat e botës tjetër | RPG me veprim mashtrues pixel.
Ju jeni luftëtari që kemi pritur.
Këtu do të mund të:.

Maybe You Like